Sportfonds Smallingerland

Sporten en bewegen moet voor iedereen toegankelijk zijn. Toch hebben veel inwoners van de gemeente Smallingerland te weinig geld om zich aan te sluiten bij een sportvereniging. Voor kinderen tot 18 jaar bestaat al jaar en dag het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Op donderdag 10 juni is het Sportfonds Smallingerland gelanceerd. Dit fonds neemt de financiële drempel weg voor inwoners vanaf 18 jaar.

Hoe werkt het?

Je kunt zelf een aanvraag indienen bij het Sportfonds Smallingerland. Iedere aanvraag wordt vervolgens individueel behandeld door een intermediair. Hij of zij kent de spelregels en weet of u in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kunt u vaak al binnen drie weken sporten of op les. De intermediairs zijn voor de gemeente Smallingerland alle buurtsportcoaches die in dienst zijn bij Sportbedrijf Drachten.

Wil je een aanvraag indienen?

Dat kan via de website van Sportfonds Smallingerland.

Komt u in aanmerking?

Om in aanmerking te komen voor een bijdrage moet u voldoen aan criteria die door Sportfonds Smallingerland zijn opgesteld.  Heeft u vragen? Neem dan contact op met Dennis Zijlstra via d.zijlstra@sportbedrijf-drachten.nl of via de website van Sportfonds Smallingerland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *