Selwin Keuning Frysk kampioen Rapid 2019

Net als vorig jaar mogen we Selwin Keuning feliciteren met het behalen van de titel Frysk Kampioen Rapid. Dit jaar was het tot en met de laatste ronde erg spannend wie de winnaar van het toernooi zal worden. Zowel Selwin als Jeroen Weggen hebben beide een score van 6,5 weten te behalen. Echter heeft Selwin net drie weerstandspunten meer dan Jeroen en is hij daarmee de winnaar van dit toernooi. Gezien het kleine verschil in de uitslag hebben beide spelers besloten om hun gewonnen prijs met elkaar te delen. Wij als organisatie hebben als motto: Meedoen is belangrijker dan winnen!Wij vinden dit daarom ook een erg mooi en sportief gebaar van deze spelers.

Geen_afbeelding_beschikbaar

De derde plaats gaat dit jaar naar Sven Broersma. Sven heeft een mooie score van 4,5 weten te behalen.

In poule 2 was het ook tot het eind erg spannend. Vijf spelers zijn geëindigd met een score van 4. Ook hier bepaalde de weerstandspunten dus de volgende top drie:
1) Wytze van der Zee
2) Wiebe Oppenhuizen
3) Oktay Sari

Milovan Veljkovic is de terechte winnaar in poule 3. Hij wist als enige een score van 3,5 te halen. Op de tweede plek komt Jan Aartsma met een score van 3 en 27 weerstandspunten. De derde plek gaat naar Galid ben Amar, ook hij heeft een score van 3 maar heeft “maar” 22,5 weerstandspunten bemachtigd.

EINDSTAND

Geen_afbeelding_beschikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *