Jeugd

Bestanden in wachtrij:


Verbinding aan het maken met de server…

Let op! De indelingstitel zal, indien er op maandag tussen 17:30 en 18:00 een indeling is geüpload, automatisch om 18:00 uur veranderen in “Definitieve indeling”.

De huidige indeling is een:

Verander de indeling naar:

Voorlopige indeling
Definitieve indeling
Anders, namelijk:

Afmelden voor een speelavond kan tot 17:30 op de dag van spelen bij Hans Dokter via het volgende telefoonnummer: 06-13266339 of via het formulier onderaan deze pagina.

Roladeschaak (snelschaak)
Aankomende maandag 17 december staat het jaarlijkse roladeschaak op de planning. Tijdens deze gezellige avond, die trouwens alleen maar winnaars kent, zullen we gaan snelschaken. Klik hier voor meer informatie over de spelregels tijdens een snelschaakpartij.

Dit is ook meteen de laatste speelavond van 2018 wat betekend dat onderstaande indeling (Ronde 13) pas op 7 januari 2019 gespeeld gaat worden.


*** Afmelden voor het roladeschaak is niet nodig***
Rapid ronde 4 t/m 6
Vanavond staat de tweede rapidavond op de planning. Dit betekend dat onderstaande indeling (Ronde 14) op 21 januari gespeeld gaat worden. Klik hier voor meer informatie over de spelregels tijdens een rapidpartij.

Wist je trouwens dat het niet verplicht is om aan alle 3 de rondes mee te doen? Als je bijvoorbeeld na de 1ste of 2de ronde naar huis wil kan dat gewoon. Ook is deze rapidavond open voor niet leden. Neem dus gerust je familie, vrienden, buren of kennissen mee naar de schaakclub.


*** Afmelden voor deze rapidavond is niet nodig***

Afmeldformulier

Let op! afmeldingen via dit formulier zullen automatisch per e-mail bevestigd worden. Deze mail kan de eerste keer in je spambox terecht komen. In dat geval voeg je de afzender (NoReply@dscdrachten.nl) toe aan je veilige lijst.

[contact-form-7 id="4054" title="Afmeldformulier jeugd"]