Fijne feestdagen

We begonnen dit jaar met een coronadip, maar het werd steeds een beetje beter. Hopelijk kunnen we deze moeilijke tijd achter ons laten met de start van het nieuwe jaar.

Wij wensen jullie in ieder geval een 2022 vol liefde, geluk en gezondheid.
Bestuur DSC

Nieuwe evenementen DSCplay (week 51/52/01/02)

Omdat de Corona maatregelen zijn verlengd  tot  14 januari 2022,  kunnen we helaas voorlopig nog niet in clubverband schaken in het Kompas. Voor de komende 4 weken hebben we de volgende online activiteiten ingepland*.

Daarnaast het het mogelijk om onderling op andere dagen tegen elkaar te schaken. Je kan elkaar dan uitnodigen voor een snelschaak-, rapid-, lange- of fun-partij.

Lees verder “Nieuwe evenementen DSCplay (week 51/52/01/02)”

Nederland in lockdown

De snelle verspreiding van de omikronvariant moet worden vertraagd om de zorg voor iedereen toegankelijk te houden. Daarom gaat Nederland vanaf zondag 19 december tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022 in lockdown.

Omdat de Corona maatregelen zijn verlengd  tot  14 januari 2022,  kunnen we helaas voorlopig nog niet in clubverband schaken in het Kompas. Vooralsnog staat de volgende ronde gepland voor maandag 17 januari. Als bestuur wensen we jullie prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling.

Meer informatie over de huidige maatregelen is te vinden op de website van de rijksoverheid

Bestuur DSC